ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Image
To κεφάλαιο αυτό θα σας παρουσιάζουμε κάποια θέματα που άπτονται των ατυχημάτων.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι ασφαλιστές αλλά και δικηγόροι ερμηνεύουν τους νόμους κατά το δοκούν ( όπως πάνε τα συμφέροντα τους) . ή δεν ξέρουν τους νόμους. Το ίδιο ισχύει και με την τροχαία η οποία άλλωστε δεν είναι αρμόδια για να καθορίσει την ευθύνη των εμπλεκομένων- η τροχαία θα πιστοποιήσει το συμβάν-  Θεωρούμε λοιπόν ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε να λύστε όλες τις απορίες που έχετε –εσείς και οι φίλοι σας- σχετικά με κάποιο ατύχημα.

Να διευκρινίσουμε ότι : Τις ασφαλιστικές εταιρείες και τους δικηγόρους δεν πρέπει να τους εμπιστεύεστε διότι συνεργάζονται.
Παράλληλα αρκετοί από τους δικηγόρους δεν είναι εξειδικευμένοι και δεν γνωρίζουν κάποια επιχειρήματα που μπορούν να επικαλεσθούν στη δίκη , για να βοηθήσουν την έκβασή της.

Εδώ θα σας δώσουμε την δυνατότητα να κρίνετε εσείς ο ίδιος εάν είσαστε ένοχος ή είναι ο αντίδικος , ή και ακόμη να έχετε και μια 2η άποψη από κάποιο ειδικό, μην ξεχνατε οτι γνωρίζουμε ΑΡΙΣΤΑ την Ελληνική νομοθεσία και νομολογία ( ΚΟΚ )  . Βέβαια θα σας προτείνουμε και πως θα πρέπει να κινηθείτε για να διεκδικήσετε τα συμφέροντα σας και πως θα πρέπει να χειρισθείτε την υπόθεση σας για να έχει μια θετική έκβαση για εσάς.

Σχεδιάστε πως έγινε το ατύχημα και ελάτε από το γραφείο, θα σας απαντήσουμε ποιος είναι φταίχτης.  Η υπηρεσία αυτή δεν είναι δωρεάν πληρώνετε κατ'αποκοπήν ανάλογα την υπόθεση και την πολυπλοκότητα της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ