ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

Image

To κεφάλαιο αυτό θα σας παρουσιάζουμε κάποια θέματα που άπτονται των ατυχημάτων.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι ασφαλιστές αλλά και δικηγόροι ερμηνεύουν τους νόμους κατά το δοκούν ( όπως πάνε τα συμφέροντα τους) . ή δεν ξέρουν τους νόμους.

Θα μου πείτε, οι καθ'ύλην αρμόδιοι: Ασφαλιστές-Νομικοί-Τροχαία και δεν γνωρίζουν τον ΚΟΚ. Να διευκρινίσω ότι η Νομοθεσία και η Νομολογία είναι τεράστια και αρκετά πολύπλοκη, σχετικά με τον ΚΟΚ και οφείλω να πω ότι ακόμη και οι δικαστές, που είναι οι καθ'ύλην αρμόδιοι για την ΕΦΑΡΜΟΓΗ των νόμων, θα πρέπει να είναι σε θέση να τους ερμηνεύσουν παράλληλα και  προς αυτή την κατεύθυνση μπορείτε να βοηθείστε εσείς ή κάποιος ΕΙΔΙΚΟΣ.

Να διευκρινίσω ότι οι Ασφαλιστές και η Τροχαία δεν είναι αρμόδιοι για να καθορίσουν την υπευθυνότητα των εμπλεκομένων.  Η μεν τροχαία καταγράφει το συμβάν και οι ασφαλιστικές είναι αρμόδιοι για την αποζημίωση, η ευθύνη θα καθοριστεί από τους εμπλεκόμενους στο ατύχημα, γι'αυτό και πρέπει να έχετε κάποιες γνώσεις ή διαφορετικά θα πρέπει να καταφύγετε στα δικαστήρια.

Εάν επομένως δεν έχετε την εμπειρία να καθορίστε την υπευθυνότητα, συμβουλευθείτε το γραφείο μας ( Τον Κο Μπουγατσά) , μπορούμε να σας βοηθήσουμε να λύστε όλες τις απορίες που έχετε –εσείς και οι φίλοι σας- σχετικά με κάποιο ατύχημα και την ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ των εμπλεκομένων

ΑΚΟΜΗ να διευκρινίσουμε ότι : Τις ασφαλιστικές εταιρείες και τους δικηγόρους δεν πρέπει να τους εμπιστεύεστε διότι συνεργάζονται.
Παράλληλα αρκετοί από τους δικηγόρους δεν είναι εξειδικευμένοι και δεν γνωρίζουν κάποια επιχειρήματα που μπορούν να επικαλεσθούν στη δίκη , για να βοηθήσουν την έκβασή της.

Οι δικηγόροι μπορούν να ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ τους νόμους (Νομοθεσία) αλλά δεν γνωρίζουν να τους ΕΡΜΗΝΕΥΣΟΥΝ( Νομολογία) πάντα.

Η γνωμάτευση μας, θα σας δώσει την δυνατότητα να κρίνετε εσείς ο ίδιος, εάν είσαστε υπεύθυνος ή ο αντίδικος , ή και ακόμη να έχετε και μια 2η άποψη από κάποιο ειδικό, για επιβεβαίωση, μην ξεχνάτε ότι γνωρίζουμε ΑΡΙΣΤΑ την Ελληνική νομοθεσία και νομολογία του ΚΟΚ.

Βέβαια θα σας προτείνουμε και πως θα πρέπει να κινηθείτε για να διεκδικήσετε τα συμφέροντα σας και πως θα πρέπει να χειρισθείτε την υπόθεση σας για να έχει μια θετική έκβαση για εσάς.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ

ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ ΟΛΑ

Σχεδιάστε πως έγινε το ατύχημα και ελάτε από το γραφείο, θα σας απαντήσουμε ποιος είναι φταίχτης.  Η υπηρεσία αυτή δεν είναι δωρεάν πληρώνετε κατ'αποκοπήν ανάλογα την υπόθεση και την πολυπλοκότητα της.

Μπορεί επίσης Η ΓΝΩΜΆΤΕΥΣΗ να γίνει με Σύγχρονη (Ζωντανή) ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ

Επικοινωνήστε με την σχολή για λεπτομέρειες