Alternative flash content

Requirements

Get Adobe Flash player

Facebook

ΜΑΙΜΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ & ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
Αποστ. Κων Μπουγατσάς
Πλαστήρα 12, ΜαρούσιΤηλ. 210-6121210 Φαξ 210-6121067
 
 
ΜΑΙΜΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
 
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!  ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! Αφορά τους υποψηφίους που αγοράζουν ΠΑΚΕΤΑ με μεγάλες εκπτώσεις. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΠΕΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ
 
Είναι εξακριβωμένο ότι κάποιες σχολές που δουλεύουν  με πολύ ΦΘΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ή με πολύ μεγάλες εκπτώσεις, προγραμματίζουν ΜΑΪΜΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ για να σας χρεώσουν επι πλέον ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ δηλ 100 ή 150 € για να βγάλουν τα χρήματα που χάσανε λόγω της έκπτωσης που σας έκαναν. 
Για να μην πέστε θύματα των αδίστακτων εκμεταλλευτών, θα ζητείστε από την σχολή, να σας δώσει μια φωτοτυπία της κάρτας (μπροστινής σελίδας) αφού σας έχει πάρει ημερομηνία, δείτε πιο κάτω υπόδειγμα της ΚΑΡΤΑΣ . Ελέγξτε την κάρτα
 
Η κάρτα θα πρέπει να είναι γραμμένη με στυλό μπλε ή μαύρο και όχι με μολύβι ή στυλό που σβήνει:
Και θα πρέπει να γράφει:
- Για τα γραπτά στην ημερομηνία εξέτασης (Θέση1): -την λέξη ΓΡΑΠΤΑ, - την ημερομηνία των γραπτών ( στο υπόδειγμα 30-04-12),-  τον αριθμό του παραβόλου που καταθέσατε (υπόδειγμα 1078013),- και την ώρα της εξέτασης ( υπόδειγμα 11:00) . 
Στο αποτέλεσμα θα γράφει την λέξη ΕΠΕΤΥΧΕ ή ΑΠΕΤΥΧΕ ή ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ, μπορεί να είναι με μπλε ή κόκκινο στυλό και υπογραφές
- Για την πορεία στην ημερομηνία εξέτασης (Θέση 2 )- την λέξη ΠΟΡΕΙΑ, (πρόκειται για την ημερομηνία της πρακτικής εξέτασης) - την ημερομηνία της εξέτασηςτους αριθμούς των παραβόλων (στο υπόδειγμα 8431287), - - να έχει καταχωρημένη και την επιτροπή που θα κάνει εξετάσεις ( στο υπόδειγμα ΝΑΑΤ 3/5). Δείτε πιο κάτω επεξήγηση των επιτροπών. 
Στο αποτέλεσμα θα γράφει την λέξη ΕΠΕΤΥΧΕ ή ΑΠΕΤΥΧΕ ή ΑΠΕΡΡΙΦΘΗ, μπορεί να είναι με μπλε ή κόκκινο στυλό και υπογραφές
Στην θέση 3 καταχωρούνται τα προσωπικά σας στοιχεία, στις θέσεις 4,5 καταχωρούνται τα αποτελέσματα των εξετάσεων και στην θέση 6 η σφραγίδα της σχολής , ο αριθ Αυτ-του (ΙΡΒ2743) που δώσατε εξετάσεις ο κωδικός (58ΣΧ179) της σχολής οδηγών και ο κωδικός (58ΕΚ124) του δασκάλου σας.
Μην παρασύρεστε από το γεγονός ότι υπήρχαν και άλλα εκπαιδευτικά οχήματα στο χώρο, την ημέρα των εξετάσεων. Θα σας πάνε σε χώρους που κινούνται εκπαιδευτικά
 
Τα χαρακτηριστικά των ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ των Υπουργείων Μεταφορών είναι:
ΝΑΑΤ: του βόρειου τομέα , αφορά όλα τα βόρεια προάστια(Μαρούσι-Κηφισιά-Αγ Παρασκευή –Ηράκλειο κ.λ.π.)
ΝΑΚΤ : Του κεντρικού τομέα αφορά το δήμο Αθηναίων, δήμο Ζωγράφου Ν. Σμύρνης κ.λ.π.
ΝΑΝΤ: Του Νότιου τομέα αφορά Γλυφάδα , Βάρκιζα, Ελληνικό , Αργυρούπολη κ.λ.π
ΠΕΙΡΑΙΑ:  Αφορά τον Πειραιά και τα νησιά που υπάγονται αυτοδιοικητικά στον Πειραιά
ΝΑΔΤ :Αφορά Δυτικό Τομέα Περιστέρι ,Ιλιον, Χαϊδάρι, Αιγάλεω κ.λ.π.
Κ         : Αφορά όλη την Ανατολική ΑΤΤΙΚΗ , Ωροπο,Μεσόγεια, Αχαρνές κ.λ.π.
Ε&Μ&Φ: Αφορά ελευσίνα, Μάνδρα, Ασπρόπυργο κ.λ.π.
Οι υπόλοιποι νομοί της χώρας έχουν δικούς τους κωδικούς . Ρωτήστε στιο Υπ. Μεταφορών που υπάγεστε για λεπτομέρειες ή επικοινωνείστε μαζί μας
3- Στην στήλη σφραγίδα της σχολής θα πρέπει να έχει υπογραφή και σφραγίδα της σχολής , αλλά αυτό αγνοείστε το είναι εύκολο να το κάνουν.
SCAN 20150922 200159611
 
Εάν δεν μπορείτε να κάνετε τον έλεγχο μόνοι σας στείλτε μας με emaill ή ΦΑΞ την μπροστινή σελίδα της κάρτας, να σας ενημερώσουμε εμείς εάν όντως η εξέταση είναι ΜΑΪΜΟΥ. ή πηγαίνετε στο Υπουργείο Συγκοινωνιών που εξέδωσε την κάρτα να σας πουν εκεί αν όντως η εξέταση είναι ΚΑΝΟΝΙΚΗ ή ΜΑΙΜΟΥ.
Εάν αρνηθεί να σας δώσει φωτοτυπία της κάρτας, αφού έχει πάρει ημερομηνία, τότε είναι σίγουρο ότι η εξέταση σας είναι ΜΑΪΜΟΥ.
 
Εάν παρά τις προσπάθειες σας ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ  να αποκτήστε πρόσβαση στην κάρτα σας, θα μας πάρετε στο Τηλέφωνο να ΈΛΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΞΕΤΑΣΗΣ (χωρίς καμία χρέωση) ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ, για να ελέγξουμε εμείς την διαδικασία. 
 
Ο λόγος που επιθυμούμε την απομόνωση αυτών των αδίστακτων καθαρμάτων είναι διότι ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ τους υποψηφίους και τις οικογένειες τους σε αυτή την δυσμενή οικονομική συγκυρία που ζούμε και παράλληλα δυσφημίζουν και το επάγγελμά μας.
Οι ΜΑΪΜΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ κανονίζονται και για τις δευτεροβάθμιες επιτροπές που είναι 2 ημέρες μετά την πρωτοβάθμια επιτροπή και σε αυτή την περίπτωση επειδή αλλάζουν οι κωδικοί στείλτε μας φωτοτυπία της κάρτας να σας ενημερώσουμε εμείς εάν οι εξετάσεις είναι κανονικές ή ΜΑΪΜΟΥ ή ζητείστε μας να έλθουμε στο χώρο της εξέτασης (χωρίς καμία χρέωση).
Εάν παρά ταύτα σας παρέσηραν και δώσατε εξετάσεις και σας απέρριψαν ζητήστε την κάρτα σας λέγοντας ότι θα το σκεφτώ πότε θα ξαναδώσω εξετάσεις και ελάτε σε επαφή μαζί μας να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες που πρέπει να κάνετε.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες
 
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ.
 
Από την Σχολή Οδηγών
 
 
 
28 Φεβρουαρίου 2014
 
 
 
 
 

Copyright © 2015. All Rights Reserved.